Pusa afifi Eva - saunia puipuiga faapolofesa mo tioata VR.

O tioata VR ua avea nei ma sui o tekinolosi mea moni, lea e faʻaaogaina e le tele o tagata.I le avea ai o se oloa maualuga-tech, o lona puipuiga e sili ona taua.O le pusa afifi Eva o le tuʻuina atu lea o se fofo faʻapolofesa puipuiga mo masini eletise maualuga e pei o tioata VR, lea o le a le faʻatapulaʻaina.

H2e008eaa6b17406ea687f61c77dd1dadr.jpg_960x960.webp

Mai le vaaiga o foliga vaaia, o le pusa afifi Eva o loʻo i ai se tuufaatasiga o atigi malosi ma mea vaivai, lea e mafai ona tetee lelei i le aʻafiaga faaletino o itu eseese e pei o le vibration, pressure, fall, etc., ina ia mautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni. o meafaigaluega i le taimi o felauaiga.

Ae ui i lea, o le pusa Eva e le gata o loʻo i ai se foliga sili ona lelei, o loʻo i ai foi se mamanu faʻapitoa i totonu.E ala i le fuafuaina talafeagai o le avanoa i totonu, o vaega eseese o le masini e mafai ona puipuia lelei mai le fetaui ma le tasi ma le isi, ma ausia ai le faamoemoega o le puipuia o le masini.I luga o le faʻavae o lenei fausaga, o le pusa afifi Eva o loʻo i ai foi se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi tele, lea e mafai ona faʻaaogaina lelei le teʻi ma le teʻi, ma aloese ai mai le faaleagaina o meafaigaluega.

E le gata i lea, o pusa afifi a Eva o loʻo i ai foi ni mamanu faʻaletagata, e pei o le mafiafia o au, paʻu e le maseesee, mea e le susu, ma isi, e faigofie mo tagata faʻaoga e ave ma faʻaoga.O nei mamanu e le gata ina sili atu ona aoga pusa afifi Eva, ae faʻamalosia ai foi le lagona mautinoa o le tagata faʻaoga i meafaigaluega.

Mulimuli ane, o le mamanu o teutusi o le pusa Eva e faigofie ai ona feaveaʻi ma faigofie ona teuina.Pe i le fale, i le ofisa, poʻo luga o le auala, e mafai ona faigofie ona tuʻuina i totonu au meafaigaluega e aunoa ma le popole i le faʻaleagaina o meafaigaluega.

I se faapuupuuga, o le pusa afifi a Eva e maua ai le puipuiga faʻapolofesa mo matatioata VR, ma o lona foliga vaaia, mamanu fausaga totonu ma mea faʻapipiʻi e maua ai le puipuiga faʻalagolago mo tagata faʻaoga.Afai o oe o se tagata fiafia e fiafia i tioata VR, o le pusa Eva o le a avea ma au filifiliga sili.


Taimi meli: Iuni-15-2023